Bir Timeleft etkinliği için rezervasyon yaptıktan sonra başkalarını da size katılmaları için davet edebilirsiniz. Mevcut bir Timeleft bağlantınızı davet edebilir veya davet bağlantısını Timeleft kullanmayan biriyle paylaşabilirsiniz.
Davet nasıl gönderilir?
- Etkinlik Ayrıntıları bölümünü açın.
- Davet Et seçeneğine dokunun.
- Birini nasıl davet etmek istediğinizi seçin:
- +1 davetini kendiniz göndermek için Bağlantıyı kopyala.
- +1 davetini başka bir uygulama üzerinden paylaşmak için Bağlantıyı paylaş.
- Timeleft'te daha önce bağlantı kurduğunuz kişileri davet etmek için Uygulama içi bağlantıları davet et.
- Davetinizi göndermek veya paylaşmak için ekrandaki adımları izleyin.
Mevcut bir Timeleft bağlantısını davet etmek
Daha önceki bir Timeleft etkinliğinde tanıştığınız biriyle tekrar görüşmek mi istiyorsunuz? Mevcut bağlantılarınızı doğrudan uygulamadan davet edebilirsiniz.
Uygulama içi bağlantıları davet et seçeneğini seçtiğinizde:
- En yeni bağlantılarınız ilk sırada olacak şekilde bağlantılarınızı görüntüleyebilirsiniz.
- Belirli bir kişiyi arayabilirsiniz.
- Bir veya birden fazla bağlantı seçebilirsiniz.
- Etkinlik başına en fazla 5 Timeleft bağlantısını davet edebilirsiniz.
Bağlantılarınızı seçtikten sonra Davet Et seçeneğine dokunun ve Davet Onayı sayfasını gözden geçirin. Onayladığınızda davetleriniz gönderilir.
Bekleyen veya kabul edilmiş bir daveti olan kişi aynı etkinliğe tekrar davet edilemez.
Davet ettikten sonra ne olur?
Grubunuz açıklanmadan önce, bekleyen veya kabul edilmiş daveti olan bağlantılarınız Etkinlik Ayrıntıları bölümünde aşağıdaki durumlardan biriyle görünür:
- Onay bekleniyor - henüz daveti kabul etmediler.
- Kabul edildi - sizinle birlikte katılacaklar.
Grubunuz açıklandıktan sonra daveti kabul eden bağlantılar doğrudan Grup kartınızda ve Katılımcılar bölümünde görünür.
Ayrıca daveti kabul eden bir bağlantıya dokunarak profilini görüntüleyebilir veya bire bir sohbetinizi açabilirsiniz.
Bir davet reddedilirse veya süresi dolarsa kişi davet ve grup ayrıntılarınızdan kaldırılır ve size bir bildirim gönderilir.
Timeleft kullanmayan bir +1 getirmek
Benzersiz davet bağlantınızı paylaşarak Timeleft kullanmayan birini de davet edebilirsiniz.
Davet ekranında Bağlantıyı kopyala veya Bağlantıyı paylaş seçeneğini seçin ve ardından bağlantıyı yanınızda getirmek istediğiniz kişiye gönderin.
+1 bağlantınızı kaç kişiyle paylaşabileceğiniz konusunda bir sınır yoktur. Harici bağlantılar uygulama dışında paylaşılabildiğinden, bekleyen +1 davetleri Etkinlik Ayrıntıları bölümünde gösterilmez. +1'iniz yalnızca daveti kabul edip etkinliğe katıldıktan sonra grubunuzda görünür.
+1'inizin ne yapması gerekiyor?
Misafiriniz bağlantıyı açtığında etkinliğin tarihi, saati, konumu, dili ve kimlerin katılacağı gibi bilgilerin yer aldığı bir davet sayfası görür.
Ardından:
- Daveti kabul edebilir.
- Timeleft hakkında kısa bir tanıtımı tamamlayabilir.
- Basitleştirilmiş kayıt işlemini tamamlayabilir.
- Etkinliğe katılacağını onaylayabilir.
+1 davetinizi kabul etmek için mevcut bir Timeleft aboneliğine sahip olması gerekmez.
Daha sonra başka bir Timeleft etkinliği için rezervasyon yapmaya karar verirse normal rezervasyon sürecine devam etmeden önce kalan başlangıç sorularını tamamlaması istenir.
Repeat ile +1 arasındaki fark nedir?
Repeat davetleri, Timeleft üzerinden daha önce bağlantı kurduğunuz kişiler içindir. Bu kişileri doğrudan uygulama içi bağlantılarınızdan davet edebilirsiniz.
+1 davetleri, harici bir bağlantı aracılığıyla paylaşılır ve henüz Timeleft bağlantınız olmayan birini davet etmek için kullanılabilir.
Siz ve misafiriniz aynı masaya yerleştirilmediyseniz
Davetinizi kabul eden bir misafir sizinle aynı masaya yerleştirilmediyse iletişim formumuz aracılığıyla destek ekibiyle iletişime geçin.
Lütfen şu bilgileri ekleyin:
- Etkinlik tarihiniz
- Şehriniz
- Misafirinizin adı